Antenniasennus Aalto asentaa, eikä missään nimessä ala hinnoilla masentaa!

* Tv-antennit / Radio-antennit

* 4G/5G-antennit

* Väestönsuoja-antennit

* Satelliittiantennit

* Kaapeli-Tv ongelmat

* Kaapeli/Antenniverkon korjaukset

* Omakotitalot / Taloyhtiöt

* Kesämökit

Saavumme paikalle (Hausjärven, Janakkalan, Lopen, Riihimäen ja Hyvinkään alueella) VELOITUKSETTA ja teemme mittaamalla antennijärjestelmäsi kuntokartoituksen, jonka jälkeen saat tarjouksen antenniremonttisi/päivityksesi kustannuksista! (Huomioithan, että vain tarjouksen teko on ilmainen.)

Antenniasennukseen saat aina 2 vuoden takuun, poislukien esim. ukkosen aiheuttamat viat. Tiesithän, että asennustyö on kotitalousvähennyskelpoinen! Vanhojen antennien poiskuljetus veloituksetta, uuden asennuksen yhteydessä.

Palvelumme taloyhtiöille kattavat kaapeli ja antenni TV:n korjaukset ja huollot ammattitaidolla ja huolellisesti. Luota meihin ratkaisemaan kaikki ongelmat ja pitämään antenniverkko kunnossa ja ajantasalla.

Autamme myös Elisa Viihde ongelmissa, sovelluksien asennuksissa televisioon, tai muissa ongelmatapauksissa. 

Antennituotteiden ostajalle toimitus asiakkaan pihaan Riihimäen alueella VELOITUKSETTA

Tutkimme häiriöitä tv-kuvassa, asennamme LTE -suodattimia, (katso ajankohtaista) teemme kaapelointeja, korjaamme kaapelitv -verkon vikoja sekä omakotitaloissa että taloyhtiöissä ym.

Meiltä löytyy kattava ja laadukas antennitarvikevalikoima:

Uhf -antennit, radioantennit, 4G/5G-antennit, kiinnikkeet, vahvistimet, virtalähteet, kaapelit, antennirasiat, liittimet yms. Tuotemerkkeinä pääsääntöisesti Triax, Alcad, Laatuantenni.
 

Ota yhteyttä